У парку Перемоги вандали пошкодили фонтани і газони (ВИДЕО)

-
12:35
95
У парку Перемоги вандали пошкодили фонтани і газони (ВИДЕО)
Відпочиваючі завдали шкоди оновленому після реконструкції парку Перемоги на Салтівці - вандали зламали обладнання у фонтанах, зіпсували газони і лишили купи сміття.


://city.kharkov.ua

Як повідомив головний інженер фірми-підрядника Юрій Канунніков, оновлену ​центральну алея парку Перемоги було відкрито всього тиждень тому - це був подарунок жителям Салтівки до Дня міста. Щоб встигнути завершити реконструкцію до 23 серпня, комунальники працювали на об'єкті і вдень і вночі, проте через тиждень в зоні відпочинку - перші збитки.

«У фонтан, на газон і на граніт відпочиваючі постійно виливають напої, намагаються вирвати шматок газону або форсунки в фонтані - вже було замінено 16 посадочних місць для форсунок. Пакети зі сміттям кидаються прямо біля паркану. Сильно постраждала наша серверна з обладнанням - невідомі намагалися її зламати. Довелося ставити там додаткову охорону. На газонах місцеві жителі вигулюють собак. Дійшло вже до того, що б'ють світильники в фонтанах. Щоб розбити цей світильник, потрібно взяти шматок бруківки або каменю і цілеспрямовано бити його», - розповів Юрій Канунніков.

За словами начальника юридичного відділу СКП «Харківзеленбуд» Дмитра Макогона, відпочиваючі парку також нехтують заходами безпеки, зокрема, в фонтанах без нагляду батьків купаються діти.

«Вони починають пірнати в них, не розуміючи, що там знаходяться форсунки, гострі предмети і кабелі живлення, які можуть травмувати дітей. Чому батьки так легковажно ставляться до примхи своїх дітей - незрозуміло», - зазначив Дмитро Макогон.

Комунальники звертаються до харків'ян і гостей міста з проханням - шанобливо ставитися до їхньої роботи і берегти майно міста. А також просять співробітників Нацполіціі пильніше стежити за порядком в зонах відпочинку Харкова.


Источник: РЕДПОСТ
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 8 днів тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 9 днів тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 10 днів тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 13 днів тому
На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов
​Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».
Харьковчанин 15 днів тому
Ігор Терехов: Проблема мінної безпеки залишається актуальною для міста
​Питання очищення території Харківської області від вибухонебезпечних предметів розглянули сьогодні, 10 квітня, на засіданні Регіонального офісу міжна
Харьковчанин 15 днів тому
На перехресті вулиць Раєвської та Миколи Манойла заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня.
Харьковчанин 15 днів тому
Харківський дзюдоїст переміг на етапі кадетського Кубка Європи
Спортивное мероприятие состоялось 6 и 7 апреля в Чехии. Участие в соревнованиях приняли 580 спортсменов до 18 лет. 32 стран.
Харьковчанин 16 днів тому
Харківські фехтувальники перемогли на чемпіонаті України
​Змагання відбулися в Києві з 30 березня по 2 квітня. За підсумками чемпіонату спортсмени Харківської області здобули золоту та срібну медалі.
Харьковчанин 20 днів тому