В Харькове отправили за решетку преступника, убившего собутыльницу и сломавшего ногу патрульногу

-
13:15
120
В Харькове отправили за решетку преступника, убившего собутыльницу и сломавшего ногу патрульногу
Бурная встреча «старого» Нового года закончилась нанесением травм, от которых пострадавшая не приходя в сознание скончалась в харьковской неотложке


// facebook

Октябрьский районный суд Харькова вынес приговор мужчине, который забил насмерть женщину и сломал ногу патрульному. Соответствующий документ был опубликован в Едином реестре судебных решений.

По данным следствия, 14 января нынешнего года злоумышленник пьянствовал в подъезде вместе со своей сожительницей и их общей подругой. Между мужчиной и его знакомой вспыхнул конфликт. Фигурант ударил жертву стеклянной бутылкой по голове, а затем сильно толкнул, от чего та ударилась головой о стену. После этого харьковчанин схватил пострадавшую за волосы и оттащил в лифт, где и бросил умирать. Женщину доставили в харьковскую неотложку, где она, не приходя в сознание, скончалась следующим утром.

Той же ночью мужчина спровоцировал еще один конфликт - возле кафе FreshLine на улице Полтавский шлях. Сотрудники заведения вызвали патрульную полицию. Подсудимый оказал сопротивление и упал на одного из копов. Позднее у правоохранителя диагностировали перелом малой берцовой кости ноги.

В ходе разбирательства фигурант признал свою вину. За нанесение тяжких телесных повреждений, повлекших смерть человека, и насилие по отношению к сотруднику правоохранительных органов суд приговорил мужчину к восьми годам лишения свободы. На данный момент решение не вступило в силу, идет срок апелляционного обжалования.


Источник: РЕДПОСТ
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 3 дні тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 4 дні тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 4 дні тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 7 днів тому
На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов
​Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».
Харьковчанин 9 днів тому
Ігор Терехов: Проблема мінної безпеки залишається актуальною для міста
​Питання очищення території Харківської області від вибухонебезпечних предметів розглянули сьогодні, 10 квітня, на засіданні Регіонального офісу міжна
Харьковчанин 10 днів тому
На перехресті вулиць Раєвської та Миколи Манойла заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня.
Харьковчанин 10 днів тому
Харківський дзюдоїст переміг на етапі кадетського Кубка Європи
Спортивное мероприятие состоялось 6 и 7 апреля в Чехии. Участие в соревнованиях приняли 580 спортсменов до 18 лет. 32 стран.
Харьковчанин 10 днів тому
Харківські фехтувальники перемогли на чемпіонаті України
​Змагання відбулися в Києві з 30 березня по 2 квітня. За підсумками чемпіонату спортсмени Харківської області здобули золоту та срібну медалі.
Харьковчанин 15 днів тому