Захватил участок и построил дом и обеспечил себе казенное жилье за решеткой

-
18:35
162
Захватил участок и построил дом и обеспечил себе казенное жилье за решеткой
Приговор вынесен- 3 года и 5 месяцев тюрьмы.


facebook.com Приговором Близнюковского районного суда Харьковской области ранее судимого житель Лозовой признан виновным и приговорен к 3 годам и 5 месяцам лишения свободы по ч. 2 ст. 197-1 УК Украины (самовольное занятие земельного участка и самовольное строительство в охранной зоне). По информации начальника управления прокуратуры Харьковской области Татьяны Сотниковой, 47-летний неработающий житель. Лозовая, имея непогашенную и неснятую судимость, в августе 2017 незаконно самовольно занял земельный участок в охраняемой зоне. Мужчина построил одноэтажное сооружение на земельном участке, находящемся в аренде постороннего лица, в прибрежной защитной полосе на расстоянии около 16 м от зеркала водоема, вопреки требованиям действующего законодательства, а именно ст. 60, 61 Земельного кодекса Украины и ст. 87, 88, 89 Водного кодекса Украины, регламентирующих приобретения и реализации права на землю и устанавливают ограничения о запрете строительства в прибрежных защитных полосах вдоль рек, вокруг водоемов и на островах, любых сооружений (кроме гидротехнических, навигационного назначения, гидрометрических и линейных ). Во время судебного следствия подсудимый признал вину и раскаялся в содеянном. Справка: приговор суда не вступил в силу, поскольку не истек время на его апелляционное обжалование.
Источник: РЕДПОСТ
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 9 днів тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 10 днів тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 10 днів тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 13 днів тому
На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов
​Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».
Харьковчанин 15 днів тому
Ігор Терехов: Проблема мінної безпеки залишається актуальною для міста
​Питання очищення території Харківської області від вибухонебезпечних предметів розглянули сьогодні, 10 квітня, на засіданні Регіонального офісу міжна
Харьковчанин 16 днів тому
На перехресті вулиць Раєвської та Миколи Манойла заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня.
Харьковчанин 16 днів тому
Харківський дзюдоїст переміг на етапі кадетського Кубка Європи
Спортивное мероприятие состоялось 6 и 7 апреля в Чехии. Участие в соревнованиях приняли 580 спортсменов до 18 лет. 32 стран.
Харьковчанин 16 днів тому
Харківські фехтувальники перемогли на чемпіонаті України
​Змагання відбулися в Києві з 30 березня по 2 квітня. За підсумками чемпіонату спортсмени Харківської області здобули золоту та срібну медалі.
Харьковчанин 21 день тому