В этом году на Харьковщине отремонтируют 244 км дорог государственного значения

-
03:55
127
В этом году на Харьковщине отремонтируют 244 км дорог государственного значения

Более 177 км уже восстановили.

Об этом сообщили во время брифинга по реализации в Харьковской области программы «Большое строительство», инициированной Президентом Украины.

«По всей стране продолжается «Большое строительство» - это мощная программа Президента Украины, - отметил председатель ХОГА Алексей Кучер. - Президент обращает особое внимание на ремонты дорог в стране».

По информации начальника Службы автомобильных дорог в Харьковской области Андрея Алексеева, сейчас на дорогах государственного значения уже восстановлено 177,5 км из 244 км, которые запланированы для ремонта в этом году.

«На сегодня из общего объема запланированных работ мы выполнили 80%. Если выполним поставленные цели, есть возможность привлечь дополнительные средства на ремонт дорог государственного значения в пределах области», - сказал Андрей Алексеев.

По его информации, в рамках программы «Большое строительство» финансируются ремонтные работы не только новых объектов, но и дорог, ремонт которых не был завершен в предыдущие годы. Так, 1 сентября, наконец, завершат восстановление дороги Чугуев - Меловое, которая ремонтируется с 2015 года.

«Общая стоимость проекта - 1 млрд 507 млн гривень, из них в 2020 году на ремонтные работы выделено 690 млн гривень, - сказал начальник САД. - Мы дополнительно включили в проект дополнительную площадку для габаритно-весового контроля».

Андрей Алексеев уточнил, что в 2020 году дорожники уложили 68 километров верхнего слоя на дороге Чугуев-Меловое. После завершения всех работ от подрядчика будет получена гарантия на эксплуатацию дороги. Сейчас на объекте проводят работы по благоустройству.

«Ожидаем установки автобусных остановок, остановочных площадок, также на пешеходных переходах будет обустроено автономное освещение», - добавил глава САД.

Также в рамках «Большого строительства» в 2020 году планируется ремонт 13 искусственных сооружений (мостов и путепроводов).


Источник: ХОГА
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

Графік погодинних відключень розширено з урахуванням нічних годин
Додаткові відключення потрібні для виконання аварійно-відновлювальних робіт в Об'єднаній енергетичній системі.
Харьковчанин 8 годин тому
Харківському тролейбусу виповнилося 85 років
​Рівно 85 років тому, 1 травня 1939 року, в Харкові була відкрита перша тролейбусна лінія завдовжки 6,6 км.
Харьковчанин 9 годин тому
Плавці з Харківщини вибороли почесні нагороди на чемпіонаті Європи
​Чемпіонат Європи з пара плавання серед осіб з порушеннями зору та ураженням опорно-рухового апарату відбувся у Португалії.
Харьковчанин 10 годин тому
Борці Харківщини здобули перемоги на чемпіонаті України
​У місті Тячів Закарпатської області відбувся чемпіонат України з греко-римської боротьби серед спортсменів до 20-ти років, на якому харківські борці
Харьковчанин 2 дні тому
Олег Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 29 квітня
Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Степова Новоселівка, Піщане та інші.
Харьковчанин 2 дні тому
У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 14 днів тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 15 днів тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 15 днів тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 18 днів тому