В Харькове более ста спасателей тушили пылающие склады

-
09:35
462
В Харькове более ста спасателей тушили пылающие склады

В Основянском районе Харькова по улице Сидоренковской горели складские помещения.


5 октября в 3.44 на номер «101» поступило сообщение о пожаре, который возник на территории частного предприятия, сообщает пресс-служба ГСЧС в Харьковской области.


Горело одноэтажное производственно-складское здание. Тушением пожара занимались 2 бригады спасателей. На момент прибытия подразделений ГСЧС площадь пожара составила 2 000 кв.м.


Фото: kharkiv.dsns.gov.ua


«Деревянные конструкции крыши здания прогрели и начали разрушаться. Большое горюче загрузки пиломатериалами внутри склада способствовало быстрому распространению огня. Спасатели, учитывая данные обстоятельства, немедленно повысил номер сложности пожара до 3-го и вызвал дополнительные силы и средства», — сказано в сообщении.


Фото: kharkiv.dsns.gov.ua

Фото: kharkiv.dsns.gov.ua


Всего в ликвидации пожара были привлечены 13 автоцистерн, 7 единиц специальной техники, учебное подразделение Национального университета гражданской защиты, а также пожарный поезд и более 100 человек личного состава ГСЧС. Действиями спасателей руководил штаб пожаротушения.


В 6.05 огонь был локализован. Благодаря оперативным действиям спасателей удалось спасти 800 кв.м. складского здания. Жертв и пострадавших нет.

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

На вулиці Куликівській заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на вул. Куликівській, на ділянці від узвозу Куликівського до вул. Дарвіна, заборонений до 16:00 2 травня.
Харьковчанин 2 години тому
Графік погодинних відключень розширено з урахуванням нічних годин
Додаткові відключення потрібні для виконання аварійно-відновлювальних робіт в Об'єднаній енергетичній системі.
Харьковчанин 21 година тому
Харківському тролейбусу виповнилося 85 років
​Рівно 85 років тому, 1 травня 1939 року, в Харкові була відкрита перша тролейбусна лінія завдовжки 6,6 км.
Харьковчанин 23 години тому
Плавці з Харківщини вибороли почесні нагороди на чемпіонаті Європи
​Чемпіонат Європи з пара плавання серед осіб з порушеннями зору та ураженням опорно-рухового апарату відбувся у Португалії.
Харьковчанин 23 години тому
Борці Харківщини здобули перемоги на чемпіонаті України
​У місті Тячів Закарпатської області відбувся чемпіонат України з греко-римської боротьби серед спортсменів до 20-ти років, на якому харківські борці
Харьковчанин 2 дні тому
Олег Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 29 квітня
Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Степова Новоселівка, Піщане та інші.
Харьковчанин 3 дні тому
У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 14 днів тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 15 днів тому