Синоптики предупредили об ухудшении погоды

-
17:10
158
Синоптики предупредили об ухудшении погоды

Погода в Украине на выходных будет под действием циклонов, которые обусловят периодические дожди и грозы почти по всей стране. Возможны ливни, шквалы и даже смерчи. А уже в воскресенье стоит ждать понижения температуры. Такой прогноз дали синоптики Наталка Диденко и Украинский гидрометцентр.

Наталка Диденко в Facebook пишет, что осадки с западных областей в субботу начнут распространяться по всей территории, а в воскресенье охватят уже всю страну. Не зацепит грозами разве что Восток страны.

«Учитывая значительные контрасты — перед северным фронтом +30+36 градусов, а за фронтом +20+25 градусов — в зонах дождей будут греметь грозы, могут локально мгновенно возникать сильные ливни, шквалы, град и даже есть вероятность смерчей», — предупредила синоптик.

Завтра, 13 июня, жара будет еще держаться. В большинстве областей +30+35, на Западе от +25 до +29 градусов.

А вот уже в воскресенье температура снизится до +23+29 градусов, но на Востоке все еще жарко — от +28 до +33.

В Киеве в субботу будет жарко — от +30 до +32 градусов. Но во второй половине дня соберутся облака и вероятен дождь с грозой. 14 июня в столице будет комфортное тепло от +25 до +27 и периодические грозовые дожди.

А вот синоптики Украинского гидрометцентра показали на картах, как по областях распределятся дожди, и где какая будет температура.

ГолосUA

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 8 днів тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 9 днів тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 9 днів тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 12 днів тому
На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов
​Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».
Харьковчанин 14 днів тому
Ігор Терехов: Проблема мінної безпеки залишається актуальною для міста
​Питання очищення території Харківської області від вибухонебезпечних предметів розглянули сьогодні, 10 квітня, на засіданні Регіонального офісу міжна
Харьковчанин 15 днів тому
На перехресті вулиць Раєвської та Миколи Манойла заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня.
Харьковчанин 15 днів тому
Харківський дзюдоїст переміг на етапі кадетського Кубка Європи
Спортивное мероприятие состоялось 6 и 7 апреля в Чехии. Участие в соревнованиях приняли 580 спортсменов до 18 лет. 32 стран.
Харьковчанин 15 днів тому
Харківські фехтувальники перемогли на чемпіонаті України
​Змагання відбулися в Києві з 30 березня по 2 квітня. За підсумками чемпіонату спортсмени Харківської області здобули золоту та срібну медалі.
Харьковчанин 20 днів тому