В Харькове разработаны новые троллейбусные маршруты

-
19:40
227
В Харькове разработаны новые троллейбусные маршруты
Семь новых троллейбусных маршрутов в отдаленные районы города планируют открыть в Харькове.

Об этом сегодня, 2 июня, в своем Telegram-канале сообщил Харьковский городской голова Геннадий Кернес.

Мэр напомнил, что зимой на сессии городского совета были выделены деньги на закупку современных троллейбусов с запасом хода не менее 20 км. Новая техника позволит связать троллейбусными линиями отдаленные районы города с центром.

По словам Геннадия Кернеса, предварительно разработаны семь маршрутов, на которые в тестовом режиме будут выведены закупленные троллейбусы.

«Мы планируем, что один из маршрутов свяжет Пятихатки и пл. Свободы, причем от ул. Академика Проскуры по Белгородскому шоссе до Пятихаток и обратно троллейбус будет идти на запасе хода. По такому же принципу мы планируем связать «Северную Салтовку-5» с «Восточной Салтовкой». А также мы запланировали следующие маршруты: Железнодорожная станция «Рогань» - метро «Индустриальная», микрорайон «Горизонт» - станция метро «Индустриальная», поселок Жихарь - от ул. Кутаисской до разворотного круга на ул. Университетской и от Больницы скорой и неотложной помощи через ул. Отакара Яроша до Госпрома», - сообщил Геннадий Кернес.

Мэр подчеркнул, что маршруты не окончательные и в процессе обкатки они могут быть скорректированы.

Напомним, 26 февраля на сессии Харьковского городского совета было принято решение о приобретении 50 троллейбусов с автономным ходом для КП «Троллейбусное депо №5» на условиях лизинга.


Источник: Харьковский горсовет
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 8 днів тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 9 днів тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 9 днів тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 12 днів тому
На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов
​Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».
Харьковчанин 14 днів тому
Ігор Терехов: Проблема мінної безпеки залишається актуальною для міста
​Питання очищення території Харківської області від вибухонебезпечних предметів розглянули сьогодні, 10 квітня, на засіданні Регіонального офісу міжна
Харьковчанин 15 днів тому
На перехресті вулиць Раєвської та Миколи Манойла заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня.
Харьковчанин 15 днів тому
Харківський дзюдоїст переміг на етапі кадетського Кубка Європи
Спортивное мероприятие состоялось 6 и 7 апреля в Чехии. Участие в соревнованиях приняли 580 спортсменов до 18 лет. 32 стран.
Харьковчанин 15 днів тому
Харківські фехтувальники перемогли на чемпіонаті України
​Змагання відбулися в Києві з 30 березня по 2 квітня. За підсумками чемпіонату спортсмени Харківської області здобули золоту та срібну медалі.
Харьковчанин 20 днів тому