Городская власть выделила харьковчанам матпомощь более чем на 13 миллионов гривен

-
17:40
205
Городская власть выделила харьковчанам матпомощь более чем на 13 миллионов гривен
В первом квартале 2020 года в Харьковский городской совет поступило 4,8 тыс. письменных и 344 устных обращений граждан по вопросу предоставления материальной помощи.

Об этом сегодня, 8 апреля, сообщили в Департаменте делопроизводства.

Согласно информации о количестве и характере обращений граждан и юридических лиц, поступивших в Харьковский городской совет в первом квартале 2020 года, материальная помощь была предоставлена на сумму более 13 млн грн.

Всего за отчетный период в исполнительный комитет городского совета поступило 14,1 тыс. письменных обращений граждан, что на 1,9 тыс. меньше, чем в первом квартале 2019 года.

По характеру вопросов, которые поднимали граждане, как и в предыдущие годы преобладали вопросы коммунального хозяйства - 5675, социальной защиты - 5142, земельных отношений - 1286, здравоохранения - 1034.

Решено 197 вопросов, с которыми граждане обратились в общественные приемные городского головы, и положительно решены 196 вопросов, поступивших на интернет-«горячую линию» мэра.

В первом квартале информационно-диспетчерская служба «1562» приняла от харьковчан более 232,6 тыс. устных заявок, что на 1,2 тыс. больше, чем за аналогичный период прошлого года, а также 1056 благодарностей.

С полной информацией о количестве и характере обращений граждан и юридических лиц, поступивших в Харьковский городской совет в первом квартале 2020 года, можно ознакомиться здесь.


Источник: Харьковский горсовет
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 7 днів тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 8 днів тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 8 днів тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 11 днів тому
На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов
​Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».
Харьковчанин 13 днів тому
Ігор Терехов: Проблема мінної безпеки залишається актуальною для міста
​Питання очищення території Харківської області від вибухонебезпечних предметів розглянули сьогодні, 10 квітня, на засіданні Регіонального офісу міжна
Харьковчанин 14 днів тому
На перехресті вулиць Раєвської та Миколи Манойла заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня.
Харьковчанин 14 днів тому
Харківський дзюдоїст переміг на етапі кадетського Кубка Європи
Спортивное мероприятие состоялось 6 и 7 апреля в Чехии. Участие в соревнованиях приняли 580 спортсменов до 18 лет. 32 стран.
Харьковчанин 14 днів тому
Харківські фехтувальники перемогли на чемпіонаті України
​Змагання відбулися в Києві з 30 березня по 2 квітня. За підсумками чемпіонату спортсмени Харківської області здобули золоту та срібну медалі.
Харьковчанин 19 днів тому