Газовые компании переходят на дистанционное обслуживание клиентов

-
15:20
211
Газовые компании переходят на дистанционное обслуживание клиентов
Газовые компании Харьковщины с 17 марта по 3 апреля будет предоставлять консультации и сервисное обслуживание клиентов в онлайн-режиме.

Как сообщили в АО «Харьковгоргаз», для минимизации рисков распространения вирусных инфекций консультации и сервисное обслуживание клиентов будет осуществляться газовыми компаниями в онлайн-режиме:

по телефонам контакт-центров:

- АО «Харьковгоргаз»: (057)766-51-04, (067)01-07-104 или можно отправить письмо с вопросом на электронный адрес: [email protected] (для жителей города Харькова);

- АО «Харьковгаз»: (057)766-21-04, (067)01-13-104 или отправить на электронный адрес: [email protected] (для жителей Харьковской области).

Также можно воспользоваться личным кабинетом на сайте «104.ua», мобильным приложением «104Mobile» для «Android» или «104Mobile Light» для «iPhone», а также чат-ботом «7104ua» в «Viber».

Кроме того, для ограничения визитов в места скопления людей, газовые компании предлагают клиентам пользоваться онлайн-расчетами за услуги по доставке газа через личный кабинет или через Viber «7104ua».

«Несмотря на отсутствие приемов, газовые компании остаются на постоянной связи с потребителями газа, продолжают решать газовые вопросы, предоставлять необходимые консультации и заботиться о безопасности клиентов. Аварийно-диспетчерские службы компаний будут работать без перерывов, круглосуточно, семь дней в неделю», - сообщили в «Харьковгоргазе».


Источник: Харьковский горсовет
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 7 днів тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 8 днів тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 8 днів тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 12 днів тому
На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов
​Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».
Харьковчанин 13 днів тому
Ігор Терехов: Проблема мінної безпеки залишається актуальною для міста
​Питання очищення території Харківської області від вибухонебезпечних предметів розглянули сьогодні, 10 квітня, на засіданні Регіонального офісу міжна
Харьковчанин 14 днів тому
На перехресті вулиць Раєвської та Миколи Манойла заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня.
Харьковчанин 14 днів тому
Харківський дзюдоїст переміг на етапі кадетського Кубка Європи
Спортивное мероприятие состоялось 6 и 7 апреля в Чехии. Участие в соревнованиях приняли 580 спортсменов до 18 лет. 32 стран.
Харьковчанин 14 днів тому
Харківські фехтувальники перемогли на чемпіонаті України
​Змагання відбулися в Києві з 30 березня по 2 квітня. За підсумками чемпіонату спортсмени Харківської області здобули золоту та срібну медалі.
Харьковчанин 19 днів тому