Харьковские скалолазы успешно выступили на чемпионате Украины

-
08:50
341
Харьковские скалолазы успешно выступили на чемпионате Украины

Харьковские скалолазы завоевали медали на чемпионате Украины среди юниоров и юношей по боулдерингу, который прошел в городе Каменец-Подольский.


В чемпионате приняли участие более 100 спортсменов из разных областей Украины, которые состязались за медали в четырех возрастных группах среди юношей и девушек. 

По итогам соревнований сборная Харьковской области завоевала одну золотую, четыре серебряные и одну бронзовую медали. Так, чемпионом Украины среди юношей в возрастной группе 2003-2004 годов рождения стал харьковчанин Глеб Суховой, второе место в этой же категории занял Илья Манякин. Кроме того, серебряные медали получили харьковчане Сергей Козин (юниоры 1997-1998 гг.), Анна Костырко (юниорки 1997-1998 гг.) и Леонид Осадчий (юноши 2001-2002 гг.). Бронзовым призером среди девушек (2001-2002 гг.) стала Елизавета Лаврикова.


В командном зачете скалолазы Харьковщины заняли первое место, второе место у спортсменов Днепропетровской области, а третье – у сборной Хмельницкой области.

Этот чемпионат стал отборочным для формирования сборной Украины для участия в международных состязаниях.

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 8 днів тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 9 днів тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 10 днів тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 13 днів тому
На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов
​Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».
Харьковчанин 14 днів тому
Ігор Терехов: Проблема мінної безпеки залишається актуальною для міста
​Питання очищення території Харківської області від вибухонебезпечних предметів розглянули сьогодні, 10 квітня, на засіданні Регіонального офісу міжна
Харьковчанин 15 днів тому
На перехресті вулиць Раєвської та Миколи Манойла заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня.
Харьковчанин 15 днів тому
Харківський дзюдоїст переміг на етапі кадетського Кубка Європи
Спортивное мероприятие состоялось 6 и 7 апреля в Чехии. Участие в соревнованиях приняли 580 спортсменов до 18 лет. 32 стран.
Харьковчанин 15 днів тому
Харківські фехтувальники перемогли на чемпіонаті України
​Змагання відбулися в Києві з 30 березня по 2 квітня. За підсумками чемпіонату спортсмени Харківської області здобули золоту та срібну медалі.
Харьковчанин 20 днів тому