Харьковские дзюдоисты привезли медали с чемпионата Украины

-
01:50
174
Харьковские дзюдоисты привезли медали с чемпионата Украины

В городе Днепр состоялись соревнования среди юниоров, на которых сборная области завоевала пять наград и заняла третье общекомандное место.

По информации Управления по делам молодежи и спорта ХОГА, участие в чемпионате приняли 345 спортсменов в возрасте до 21 года из 23 регионов страны. По итогам соревнований харьковские дзюдоисты завоевали 2 золотые, 1 серебряную и 2 бронзовые медали.

Чемпионом в весовой категории до 48кг среди юниорок стала Ольга Поважная. В финале харьковчанка победила соперницу из Житомирской области.

Еще одно «золото» завоевал Виталий Скрипка. В весовой категории до 60кг он успешно дошел до финала, где выиграл у дзюдоиста из Киева.

В этой же весовой категории харьковчанин Даниил Томашевский занял третье место. В «бронзовом» финале он победил борца из Киева.

Еще одну бронзовую медаль Харьковщине принес Ярослав Кныш. В поединке за третье место он выиграл у соперника из Киевской области.

Сергей Билец стал серебряным призером чемпионата в весовой категории до 90кг. В финале он уступил киевлянину Марату Крижанскому.

В общекомандном зачете сборная Харьковской области заняла третье место, уступив соперникам из Днепропетровской области и Киева, которые, соответственно, заняли второе и первое место.

Впереди у спортсменов этапы Кубков Европы U21, которые станут отбором к чемпионату Европы, который с 3 по 6 сентября пройдет в Люксембурге.


Источник: ХОГА
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 6 днів тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 7 днів тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 8 днів тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 11 днів тому
На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов
​Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».
Харьковчанин 12 днів тому
Ігор Терехов: Проблема мінної безпеки залишається актуальною для міста
​Питання очищення території Харківської області від вибухонебезпечних предметів розглянули сьогодні, 10 квітня, на засіданні Регіонального офісу міжна
Харьковчанин 13 днів тому
На перехресті вулиць Раєвської та Миколи Манойла заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня.
Харьковчанин 13 днів тому
Харківський дзюдоїст переміг на етапі кадетського Кубка Європи
Спортивное мероприятие состоялось 6 и 7 апреля в Чехии. Участие в соревнованиях приняли 580 спортсменов до 18 лет. 32 стран.
Харьковчанин 13 днів тому
Харківські фехтувальники перемогли на чемпіонаті України
​Змагання відбулися в Києві з 30 березня по 2 квітня. За підсумками чемпіонату спортсмени Харківської області здобули золоту та срібну медалі.
Харьковчанин 18 днів тому