​Систематично ображав та побив співмешканку: слідчі повідомили зловмиснику про підозру

-
13:30
27
​Систематично ображав та побив співмешканку: слідчі повідомили зловмиснику про підозру

З відповідними заявами до поліції неодноразово зверталася 33-річна жінка, яка скаржилася на постійні словесні образи та залякування з боку співмешканця.

Поліцейські склали протоколи про адміністративне правопорушення за статтею 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Порушник неодноразово притягувався судом до адміністративної відповідальності за домашнє насильство, має судимості за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних речовин.

Під час чергової сварки чоловік, окрім образ та залякування, побив жінку.

Слідчі Харківського РУП № 2 ГУНП в Харківській області повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ст. 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 2 років.

Відділ комунікації поліції Харківської області

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

​Систематично ображав та побив співмешканку: слідчі повідомили зловмиснику про підозру
З відповідними заявами до поліції неодноразово зверталася 33-річна жінка, яка скаржилася на постійні словесні образи та залякування з боку співмешканц
Харьковчанин 2 години тому
Ігор Терехов: Підземна школа не зазнала суттєвих пошкоджень внаслідок обстрілу
Перша підземна школа, збудована в Індустріальному районі, не зазнала суттєвих пошкоджень під час ворожої атаки 19 вересня.
Харьковчанин 4 години тому
На Харківщині 26 населених пунктів та один район носитимуть нові назви
​В ході засідання Верховної Ради 19 вересня було прийнято постанову, яка передбачає перейменування 328 населених пунктів в різних регіонах країни.
Харьковчанин 4 години тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 20 вересня
​Минулої доби під обстрілами російських окупантів опинилися населені пункти Куп’янського та Чугуївського районів області.
Харьковчанин 5 годин тому
Трамваї №8 та 27 тимчасово змінять свій шлях прямування
Рух трамваїв на вул. Георгія Тарасенка, на ділянці від вул. Молочної до вул. Кошкіна, на вул. Молочній та вул. Гольдбергівській, на ділянці від вул.
Харьковчанин 20 годин тому
Тролейбуси № 3, 7 і 59 тимчасово змінять маршрути
​Рух тролейбусів без запасу автономного ходу на пр. Олександрівському, на ділянці від бул. Богдана Хмельницького до вул.
Харьковчанин 1 день тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 19 вересня
Протягом доби росіяни обстрілювали Харківщину, зокрема Куп'янський, Ізюмський та Харківський райони.
Харьковчанин 1 день тому
Офіційне повідомлення щодо поставки мобільних укриттів
Нещодавно у соцмережі Facebook члени громадської організації «Харківський антикорупційний центр» опублікували текст із посиланням на ЄРДР
Харьковчанин 1 день тому
Велогонщики Харківщини стали призерами чемпіонату України
​Харківські спортсмени здобули 4 золоті та 2 бронзові медалі на чемпіонаті України з велоспорту на треку серед молоді, юнаків та дівчат, який відбувся
Харьковчанин 1 день тому