Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 18 березня

-
11:55
90
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 18 березня

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Козача Лопань, Гатище, Берестове, Синьківка та ін. Авіаудари ворог наносив по н.п. Вовчанськ, Гоптівка, Басове.

Сьогодні, 07:10, у с. Новоосинове Куп'янського району здійснено ворожий обстріл. Травмований 62-річний чоловік, надається меддопомога.

23:30 ворог завдав удару КАБ по пожежній частині у с. Білий Колодязь Чугуївського району. У результаті удару пошкоджень зазнала будівля пожежної частини. Пошкоджені 4 пожежно-рятувальні автомобілі. Легку травму отримав 29-річний водій автівки, без госпіталізації.

15:45 у м. Вовчанськ внаслідок ворожого артобстрілу горів дах приватного будинку, гараж, господарчі споруди, та два автомобілі. Поранення отримав 72-річний місцевий житель. Меддопомогу надали на місці.

10:40 с. Ківшарівка Куп'янського району. Внаслідок обстрілу пошкоджено скління вікон у 5-ти житлових будинках. Вибито вікна у двох закладах освіти. Постраждала 60-річна жінка: гостра реакція на стрес, без госпіталізації.

9:15 внаслідок ворожого обстрілу з С-300 с. Бугаївка Чугуївського району поранення отримали двоє працівників бригади екстреної (https://t.me/synegubov/8746) медичної допомоги, чоловіки віком 26 та 56 років. Госпіталізовані до обласного центру у стані середньої тяжкості.

09:00 відбувся обстріл м. Золочів Богодухівського району. Пошкоджено 1 приватний будинок. Інформація щодо потерпілих не надходила.

За минулу добу на Куп’янському напрямку ворог здійснив 2 безуспішні атаки в районі н.п. Синьківка.

Упродовж доби на Харківщині зведені групи вибухотехніків провели розмінування 4,52 га території, знищили 146 вибухонебезпечних предметів.

За добу евакуйовано 2 дитини з родинами.

На сьогодні евакуйовано із двох громад 136 дітей: Вільхуватської - 35; Великобурлуцької - 101.

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

На вулиці Куликівській заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на вул. Куликівській, на ділянці від узвозу Куликівського до вул. Дарвіна, заборонений до 16:00 2 травня.
Харьковчанин 2 дні тому
Графік погодинних відключень розширено з урахуванням нічних годин
Додаткові відключення потрібні для виконання аварійно-відновлювальних робіт в Об'єднаній енергетичній системі.
Харьковчанин 3 дні тому
Харківському тролейбусу виповнилося 85 років
​Рівно 85 років тому, 1 травня 1939 року, в Харкові була відкрита перша тролейбусна лінія завдовжки 6,6 км.
Харьковчанин 3 дні тому
Плавці з Харківщини вибороли почесні нагороди на чемпіонаті Європи
​Чемпіонат Європи з пара плавання серед осіб з порушеннями зору та ураженням опорно-рухового апарату відбувся у Португалії.
Харьковчанин 3 дні тому
Борці Харківщини здобули перемоги на чемпіонаті України
​У місті Тячів Закарпатської області відбувся чемпіонат України з греко-римської боротьби серед спортсменів до 20-ти років, на якому харківські борці
Харьковчанин 5 днів тому
Олег Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 29 квітня
Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Степова Новоселівка, Піщане та інші.
Харьковчанин 5 днів тому
У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 17 днів тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 18 днів тому