Як виглядає Kharkiv Palace після обстрілу: фото

-
23:55
357
Як виглядає Kharkiv Palace після обстрілу: фото

Унаслідок сьогоднішнього російського обстрілу частково зруйновано будівлю готелю Kharkiv Palace. 

Увечері 30 грудня місцева влада Харкова повідомила про серію вибухів у місті під час повітряної тривоги. Згодом стало відомо, що російські загарбники обстріляли центр міста і влучили по житловому будинку. Місцева влада спочатку повідомила про чотирьох постраждалих.

Пізніше міністр внутрішніх справ Ігор Клименко заявив, що серед постраждалих - журналіст із Великої Британії. Також рятувальники і поліцейські евакуювали з пошкодженого будинку вісім осіб, передавши їх лікарям і психологам.

Кількість постраждалих в результаті сьогоднішнього російського обстрілу Харкова зросла до 21. Серед потерпілих двоє підлітків.

Під російським обстрілом опинилися готель, багатоквартирні житлові будинки, дитячий садок, адміністративні будівлі, магазини, ресторани, торгівельні павільйоні та автомобілі.

"Наразі відомо про 20 поранених, серед них двоє хлопців 16 та 14 років. Також поранення отримав радник з безпеки команди журналістів німецького медіа - громадянин Британії. Девʼятеро потерпілих отримали допомогу на місці", - розповіли в Офісі генпрокурора.

За фактом обстрілу вже розпочато досудове розслідування. Прокурори разом зі слідчими поліції вживають всіх заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військами.

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 9 днів тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 10 днів тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 10 днів тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 13 днів тому
На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов
​Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».
Харьковчанин 15 днів тому
Ігор Терехов: Проблема мінної безпеки залишається актуальною для міста
​Питання очищення території Харківської області від вибухонебезпечних предметів розглянули сьогодні, 10 квітня, на засіданні Регіонального офісу міжна
Харьковчанин 16 днів тому
На перехресті вулиць Раєвської та Миколи Манойла заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня.
Харьковчанин 16 днів тому
Харківський дзюдоїст переміг на етапі кадетського Кубка Європи
Спортивное мероприятие состоялось 6 и 7 апреля в Чехии. Участие в соревнованиях приняли 580 спортсменов до 18 лет. 32 стран.
Харьковчанин 16 днів тому
Харківські фехтувальники перемогли на чемпіонаті України
​Змагання відбулися в Києві з 30 березня по 2 квітня. За підсумками чемпіонату спортсмени Харківської області здобули золоту та срібну медалі.
Харьковчанин 21 день тому