Нові Пункти Незламності планують відкривати на базі ОСББ, пунктів обігріву і приватних підприємств

-
23:00
102

Нові Пункти Незламності планують відкривати на базі ОСББ, пунктів обігріву і приватних підприємств

Про це йшлося під час апаратної наради, яка відбулася 29 листопада під головуванням начальника ХОВА Олега Синєгубова.

Наразі в області працює 297 Пунктів Незламності. 40 із них розгорнули на базі освітніх закладів.

Також 72 пункти відкрито Головним управлінням ДСНС України у Харківській області в пожежних частинах. Окремо розгорнули 13 наметів. Як резерв рятувальники мають 10 пересувних пунктів на базах автомобільних кунгів. Крім того бізнесом було подано понад 30 анкет для відкриття Пунктів Незламності на власних підприємствах.

«Звичайно, ми будемо долучати бізнес, але маємо й перевіряти, чи дійсно там є все необхідне для роботи Пунктів Незламності. Також ми повинні сприяти щодо забезпечення таких пунктів генераторами. Крім того, потрібно зробити зріз по ОСББ - чимало пропозицій від людей, щоб відкрити додаткові пункти в підвальних приміщеннях чи паркінгах», - зазначив Олег Синєгубов.

Як додав директор Департаменту цивільного захисту ХОВА Іван Сокол, Департаментом цивільного захисту ХОВА разом із Міністерством з питань реінтеграції, обласним гуманітарним штабом та волонтерськими організаціями Пункти Незламності було забезпечено більш ніж 2000 ліжок, 1700 спальними мішками, понад 100 пічками-буржуйками, 200 ОСБ-плитами та продуктовими наборами.

Источник: ХОГА

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 2 дні тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 3 дні тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 4 дні тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 7 днів тому
На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов
​Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».
Харьковчанин 9 днів тому
Ігор Терехов: Проблема мінної безпеки залишається актуальною для міста
​Питання очищення території Харківської області від вибухонебезпечних предметів розглянули сьогодні, 10 квітня, на засіданні Регіонального офісу міжна
Харьковчанин 9 днів тому
На перехресті вулиць Раєвської та Миколи Манойла заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня.
Харьковчанин 9 днів тому
Харківський дзюдоїст переміг на етапі кадетського Кубка Європи
Спортивное мероприятие состоялось 6 и 7 апреля в Чехии. Участие в соревнованиях приняли 580 спортсменов до 18 лет. 32 стран.
Харьковчанин 10 днів тому
Харківські фехтувальники перемогли на чемпіонаті України
​Змагання відбулися в Києві з 30 березня по 2 квітня. За підсумками чемпіонату спортсмени Харківської області здобули золоту та срібну медалі.
Харьковчанин 14 днів тому