В Харькове продолжают замену уличного освещения

-
11:09
405
В Харькове продолжают замену уличного освещения

Энергосберегающие светодиодные светильники установили сегодня, 14 июня, в частном секторе по 1-му и 2-му Омским въездам.

До этого территорию въездов освещали ртутные фонари старого образца. По словам директора КП «Горсвет» Алексея Куяна, уровень освещенности в микрорайоне был низкий - из-за частых перепадов напряжения фонари выходили из строя и мигали. Сегодня коммунальщики установили здесь 13 новых энергосберегающих светодиодных светильников.

«Преимущество светодиодных светильников в том, что они работают с напряжением от 110 Вольт и в случае перепадов напряжения (даже до 300 Вольт), что особенно характерно для частного сектора, не выходят из строя. При этом срок эксплуатации новых ламп намного больше», - отметил Алексей Куян.

По его словам, с начала года в Харькове уже заменено более 500 фонарей. До конца года КП «Горсвет» планирует установить около 1,5 тыс. светодиодных светильников, заменив, таким образом, 60% всех ртутных светильников города. Как отметил Алексей Куян, сегодня очень актуален вопрос энергоэффективности, в связи с чем уже в следующем году все ртутные фонари города будут заменены на натриевые лампы или энергосберегающие светодиодные светильники.

Отметим, уровень освещенности Харькова на сегодняшний день составляет 98,3%. До конца года в КП «Горсвет» планируют достичь показателя в 98,7%.


Источник: Харьковский горсовет
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

Трамваї №8 та 27 тимчасово змінять свій шлях прямування
Рух трамваїв на вул. Георгія Тарасенка, на ділянці від вул. Молочної до вул. Кошкіна, на вул. Молочній та вул. Гольдбергівській, на ділянці від вул.
Харьковчанин 5 годин тому
Тролейбуси № 3, 7 і 59 тимчасово змінять маршрути
​Рух тролейбусів без запасу автономного ходу на пр. Олександрівському, на ділянці від бул. Богдана Хмельницького до вул.
Харьковчанин 13 годин тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 19 вересня
Протягом доби росіяни обстрілювали Харківщину, зокрема Куп'янський, Ізюмський та Харківський райони.
Харьковчанин 14 годин тому
Офіційне повідомлення щодо поставки мобільних укриттів
Нещодавно у соцмережі Facebook члени громадської організації «Харківський антикорупційний центр» опублікували текст із посиланням на ЄРДР
Харьковчанин 15 годин тому
Велогонщики Харківщини стали призерами чемпіонату України
​Харківські спортсмени здобули 4 золоті та 2 бронзові медалі на чемпіонаті України з велоспорту на треку серед молоді, юнаків та дівчат, який відбувся
Харьковчанин 1 день тому
На вулиці Молочній на три дні буде заборонений рух транспорту
Рух транспорту на вул. Молочній, на ділянці від вул. Георгія Тарасенка до пров. Ковача, буде заборонений з 8:30 до 17:00 з 18 по 20 вересня.
Харьковчанин 1 день тому
На вулиці Олімпійській тимчасово заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на вул. Олімпійській, на ділянці від пр. Петра Григоренка до будинку №31 на вул.
Харьковчанин 1 день тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 18 вересня
Харківщина під обстрілом: горіли будинки, господарчі споруди, трава на великих площах. Постраждали цивільні та рятувальники.
Харьковчанин 1 день тому
Удар КАБами по Харкову: є приліт в багатоповерхівку, серед жертв дитина
Сьогодні, 30 серпня, росіяни обстріляли ни​зку районів Харкова керованими авіаційними бомбами (КАБ). Відомо про чотирьох загиблих, серед яких дитина.
Харьковчанин 20 днів тому