В Харькове за счет субвенции из госбюджета ремонтируют дома горожан

-
22:30
231

В Харькове за счет субвенции из госбюджета ремонтируют дома горожан

В городе Харькове за счет средств резервного фонда государственного бюджета в размере 125 млн грн продолжаются работы по обследованию и последующему ремонту домов, поврежденных обстрелами оккупантов.

Как сообщили в Департаменте жилищно-коммунального хозяйства, работники коммунальных предприятий занимаются восстановлением кровель и установкой металлопластиковых окон. В частности, за средства полученной субвенции в городе планируют выполнить текущий (4 785 кв. м кровли и 11 315 кв. м окон) и капитальный (3 439 кв. м кровли и 1 197 кв. м окон) ремонты в 128 домах.

По словам Харьковского городского головы Игоря Терехова, перечень этих домов был утвержден в столице.

«Продолжаем с Министерством развития громад и территорий, Кабинетом Министров Украины по субвенции восстанавливать металлопластиковые окна там, где это необходимо. Это утверждено соответствующим документом министерства. Несмотря на то, что ситуация в городе напряженная, работы не прекращаем», - сообщил Игорь Терехов в эфире национального телемарафона.

Как объяснили в департаменте, металлопластиковые окна бесплатно устанавливаются только в домах из утвержденного перечня. Городская власть не имеет отношения к распределению средств субвенции. В будущем в целях ликвидации последствий боевых действий и восстановления инфраструктуры города перечень объектов, подлежащих ремонту за счет средств резервного фонда госбюджета, может расширяться.

Источник: Харьковский горсовет

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 7 днів тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 8 днів тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 9 днів тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 12 днів тому
На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов
​Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».
Харьковчанин 14 днів тому
Ігор Терехов: Проблема мінної безпеки залишається актуальною для міста
​Питання очищення території Харківської області від вибухонебезпечних предметів розглянули сьогодні, 10 квітня, на засіданні Регіонального офісу міжна
Харьковчанин 14 днів тому
На перехресті вулиць Раєвської та Миколи Манойла заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня.
Харьковчанин 14 днів тому
Харківський дзюдоїст переміг на етапі кадетського Кубка Європи
Спортивное мероприятие состоялось 6 и 7 апреля в Чехии. Участие в соревнованиях приняли 580 спортсменов до 18 лет. 32 стран.
Харьковчанин 15 днів тому
Харківські фехтувальники перемогли на чемпіонаті України
​Змагання відбулися в Києві з 30 березня по 2 квітня. За підсумками чемпіонату спортсмени Харківської області здобули золоту та срібну медалі.
Харьковчанин 19 днів тому