Люди массово возвращаются в Харьков. Возвращаться ли сейчас, каждый должен решать сам – опасность со

-
23:50
100
Люди массово возвращаются в Харьков. Возвращаться ли сейчас, каждый должен решать сам – опасность со

Об этом заявил глава Харьковской ОВА Олег Синегубов в интервью «Радио НВ».

По словам главы области, сейчас люди массово возвращаются в Харьков.

«В «Укрзалізниці» добавляют вагоны к рейсовым поездам, потому что не хватает мест. Люди возвращаются, чтобы убедиться в сохранении своего имущества, продолжить свой бизнес или фактически начать его сначала», - сказал Олег Синегубов.

При этом глава Харьковской ОВА предупреждает местных жителей, что находиться на улицах города без крайней необходимости очень опасно. «Прилететь» может в любое место, на любую детскую площадку, в парк, кафе и т.д.

«В то же время мы не можем запретить людям возвращаться, потому что ради этого мы сражаемся и наши Вооруженные Силы проливают за это свою кровь, - подчеркнул Олег Синегубов. - Этими действиями враг пытается поставить нас в крайне затруднительное положение. И все равно мы возрождаемся - в большинстве своем стараемся жить в совершенно новых условиях, потому что экономику мы должны поднимать».

Также глава области отметил, что государство способствует нашим сельхозпредприятиям, чтобы они проводили там, где это относительно безопасно, посевную кампанию. Тем не менее, враг пытается учинять преграды и здесь, поражая даже технику земледельцев. К сожалению, такой случай произошел вчера в Богодуховском районе.


Источник: ХОГА
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 1 день тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 2 дні тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 2 дні тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 5 днів тому
На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов
​Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».
Харьковчанин 7 днів тому
Ігор Терехов: Проблема мінної безпеки залишається актуальною для міста
​Питання очищення території Харківської області від вибухонебезпечних предметів розглянули сьогодні, 10 квітня, на засіданні Регіонального офісу міжна
Харьковчанин 8 днів тому
На перехресті вулиць Раєвської та Миколи Манойла заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня.
Харьковчанин 8 днів тому
Харківський дзюдоїст переміг на етапі кадетського Кубка Європи
Спортивное мероприятие состоялось 6 и 7 апреля в Чехии. Участие в соревнованиях приняли 580 спортсменов до 18 лет. 32 стран.
Харьковчанин 8 днів тому
Харківські фехтувальники перемогли на чемпіонаті України
​Змагання відбулися в Києві з 30 березня по 2 квітня. За підсумками чемпіонату спортсмени Харківської області здобули золоту та срібну медалі.
Харьковчанин 13 днів тому