Светлана-Горбунова-Рубан: В ситуации с коронавирусом в Харькове - небольшое улучшение

-
21:35
111
Светлана-Горбунова-Рубан: В ситуации с коронавирусом в Харькове - небольшое улучшение
За минувшие сутки в городе Харькове количество выздоровевших от коронавируса превысило число заболевших.

Об этом сегодня, 12 ноября, в пресс-центре Харьковского городского совета сообщила заместитель городского головы Светлана Горбунова-Рубан.

«За сутки мы зафиксировали 580 человек, которые заболели, а тех, кто выздоровел, - 710. Очень надеемся, что эта тенденция сохранится. В стационарах города находятся 1 126 больных, из них вакцинированных - 23. Кстати, в реанимации из числа вакцинированных находится только два человека, но они там не из-за коронавируса как такового, а из-за обострения хронических болезней. Также мы снизили занятость коек, которая теперь составляет 73% против 75% на прошлой неделе. Под амбулаторным наблюдением находятся около 24 тысяч человек», - сообщила Светлана Горбунова-Рубан.

По ее словам, за прошлые сутки в городе Харькове было вакцинировано 7 496 человек, за позапрошлые - 7 638. Также вакцинировано 607 детей в возрасте от 12 до 17 лет.

Напомним, что в Харькове работают 34 пункта вакцинации в городских поликлиниках, а также в территориальных центрах Немышлянского и Индустриального районов и в амбулатории по ул. Доватора, 7 в Новобаварском районе. Кроме того, центры массовой вакцинации против COVID-19 ежедневно функционируют на территории торговых центров «Украина», «Дафи», «Аве Плаза», «Караван», «Никольский», «Эпицентр» на пр. Гагарина, а также на шести рынках города (на рынках - кроме понедельника). Для получения прививки необходимо обязательно иметь при себе паспорт и код налогоплательщика.


Источник: Харьковский горсовет
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 1 день тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 2 дні тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 2 дні тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 5 днів тому
На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов
​Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».
Харьковчанин 7 днів тому
Ігор Терехов: Проблема мінної безпеки залишається актуальною для міста
​Питання очищення території Харківської області від вибухонебезпечних предметів розглянули сьогодні, 10 квітня, на засіданні Регіонального офісу міжна
Харьковчанин 8 днів тому
На перехресті вулиць Раєвської та Миколи Манойла заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня.
Харьковчанин 8 днів тому
Харківський дзюдоїст переміг на етапі кадетського Кубка Європи
Спортивное мероприятие состоялось 6 и 7 апреля в Чехии. Участие в соревнованиях приняли 580 спортсменов до 18 лет. 32 стран.
Харьковчанин 8 днів тому
Харківські фехтувальники перемогли на чемпіонаті України
​Змагання відбулися в Києві з 30 березня по 2 квітня. За підсумками чемпіонату спортсмени Харківської області здобули золоту та срібну медалі.
Харьковчанин 13 днів тому