Обращение Президента к украинским олимпийцам

-
00:20
131
Обращение Президента к украинским олимпийцам

Дорогие олимпийцы!

Если бы вам сказали, что в мире есть кто-то, кому по силам объединить десять городов на разных континентах в разных часовых поясах, за тысячи километров друг от друга, вы бы поверили? Надеюсь, да. Потому что в себя нужно верить. Потому что кто-то - это именно вы, наши олимпийцы. Благодаря которым «Ще не вмерла Украини...» поднимала вверх наш сине-желтый флаг в разных точках планеты. Это видели Барселона, Лиллехаммер, Атланта, Сидней, Афины, Пекин, Лондон, Сочи, Рио-де-Жанейро, Пхенчхан. И я верю, скоро это увидит и Токио.

К сожалению, эта Олимпиада пройдет при пустых трибунах. Но будьте уверены - не с пустыми сердцами. Это сердца всех украинцев, которые болеют за вас дома и верят в вашу победу. Неважно - где: на дорожке, в бассейне, на корте, на ринге или на ковре. Неважно - как: метко стреляя, высоко прыгая, быстро гребя или положив соперника на лопатки. И неважно - когда: пусть из-за разницы во времени между Киевом и Токио даже в три ночи.

Официальный девиз этой Олимпиады - United by emotions - «Объединенные эмоциями». Верю, что в ближайшие недели это станет девизом не только Олимпиады, но и всех граждан Украины.

Верю, что в Стране Восходящего Солнца засияют яркие украинские звезды. И верю, что вы подарите нам то, что дороже «золота», «серебра» и «бронзы» - это эмоции от победы! Гордость быть украинцами, счастье быть украинцами! Мгновения, которые навсегда остаются в нашем большом, более чем 40-миллионном семейном альбоме. Пополните этот альбом! Мы в вас верим, мы за вас болеем и ждем «золото» в Украине! А наше золото - это все олимпийцы Украины в Токио.

Успехов вам! Выше, быстрее, сильнее и без травм! Слава Украине!


Источник: ХОГА
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 8 днів тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 9 днів тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 9 днів тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 12 днів тому
На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов
​Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».
Харьковчанин 14 днів тому
Ігор Терехов: Проблема мінної безпеки залишається актуальною для міста
​Питання очищення території Харківської області від вибухонебезпечних предметів розглянули сьогодні, 10 квітня, на засіданні Регіонального офісу міжна
Харьковчанин 15 днів тому
На перехресті вулиць Раєвської та Миколи Манойла заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня.
Харьковчанин 15 днів тому
Харківський дзюдоїст переміг на етапі кадетського Кубка Європи
Спортивное мероприятие состоялось 6 и 7 апреля в Чехии. Участие в соревнованиях приняли 580 спортсменов до 18 лет. 32 стран.
Харьковчанин 15 днів тому
Харківські фехтувальники перемогли на чемпіонаті України
​Змагання відбулися в Києві з 30 березня по 2 квітня. За підсумками чемпіонату спортсмени Харківської області здобули золоту та срібну медалі.
Харьковчанин 20 днів тому