Харьковчане могут пройти бесплатное обучение по проектному менеджменту

-
10:30
131
Харьковчане могут пройти бесплатное обучение по проектному менеджменту
Набор слушателей на курс по проектному менеджменту «Open Grants Academy» проходит в Харькове.

Как сообщили в Управлении инновационного развития и имиджевых проектов, курс рассчитан на практикующих грантрайтеров, авторов успешно реализованных в Харькове социально значимых проектов, с целью повышения их компетенции, обмена опытом и налаживания сотрудничества.

В рамках обучения пройдет пять теоретико-практических сессий по десяти темам, среди которых - «Современные методы управления проектам», «Кризисные коммуникации в проектном менеджменте», «Электронные инструменты управления проектам» и др. Спикерами выступят практикующие проектные менеджеры, преподаватели высших учебных учреждений, представители фондов, а также лекторы курса «Open Grants School».

Основные критерии отбора в «Open Grants Academy»: успешный опыт реализации грантовых проектов, желание реализовать социально значимые проекты в Харькове и обоснованная мотивация, изложенная в электронной заявке.

Обучение в академии - бесплатное. Занятия планируется провести в июле в Харьковском городском стартап-центре.

Приймаються заявки до Open Grants Academy

Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради проводить набір слухачів на курс з проєктного менеджменту для практикуючих грантрайтерів, авторів успішно реалізованих в м.Харкові соціально значущих проєктів з метою підвищення їхньої компетенції, обміну досвідом з однодумцями та налагодження співпраці.

Курс розрахований на 5 теоретико-практичних сесій за 10 темами, серед яких «Сучасні методи управління проєктами», «Кризові комунікації в проєктному менеджменті», «Електронні інструменти управління проєктами» та ін. Спікери OGA - успішно практикуючі проєктні менеджери, викладачі вишів, представники фондів, а також, лектори відомого у Харкові курсу Open Grants School.

Основні критерії відбору до Open Grants Academy: досвід успішної реалізації грантових проєктів, бажання здійснювати соціально значущі проєкти в м.Харкові, якнайповніше та структуровано обґрунтована мотивація, викладена в електронній заявці на участь: https://forms.gle/foWjeeQT722wHDwXA.

Навчання в Академії - безкоштовне для слухачів. Проведення занять заплановано на липень 2021 року, освітні зустрічі відбуватимуться в комунальній установі «Харківський муніципальний стартап центр».


Источник: Харьковский горсовет
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 7 днів тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 8 днів тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 8 днів тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 11 днів тому
На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов
​Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».
Харьковчанин 13 днів тому
Ігор Терехов: Проблема мінної безпеки залишається актуальною для міста
​Питання очищення території Харківської області від вибухонебезпечних предметів розглянули сьогодні, 10 квітня, на засіданні Регіонального офісу міжна
Харьковчанин 14 днів тому
На перехресті вулиць Раєвської та Миколи Манойла заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня.
Харьковчанин 14 днів тому
Харківський дзюдоїст переміг на етапі кадетського Кубка Європи
Спортивное мероприятие состоялось 6 и 7 апреля в Чехии. Участие в соревнованиях приняли 580 спортсменов до 18 лет. 32 стран.
Харьковчанин 14 днів тому
Харківські фехтувальники перемогли на чемпіонаті України
​Змагання відбулися в Києві з 30 березня по 2 квітня. За підсумками чемпіонату спортсмени Харківської області здобули золоту та срібну медалі.
Харьковчанин 19 днів тому