Игорь Терехов: Подвиг афганцев должен передаваться из поколения в поколение

-
23:25
149
Игорь Терехов: Подвиг афганцев должен передаваться из поколения в поколение
Секретарь Харьковского городского совета Игорь Терехов сегодня, 8 июня, посетил Музей-диораму воинов-интернационалистов города Харькова.

Председатель общественной организации Московского районного отделения Харьковского городского союза ветеранов Афганистана Николай Овчаренко провел для гостей экскурсию и рассказал о многочисленных экспонатах, собранных в музее за долгие годы. По его словам, с началом боевых действий на Донбассе многие афганцы отправились на фронт и погибли там. Им в музее посвящено несколько комнат. Те же, кто остались в тылу, продолжают в качестве волонтеров оказывать помощь воинам на передовой.

Игорь Терехов поблагодарил воинов-интернационалистов за активную жизненную позицию.

«На вашу долю выпало две войны: одна - афганская, а вторая та, которая идет сейчас. Ваш подвиг, который вы совершили в Афганистане, должен передаваться из поколения в поколение, чтобы наши дети и внуки не забывали об этом. Вы хорошо знаете, что такое война, и поэтому сейчас помогаете бойцам ООС. Я благодарен вам за то, что вы сделали когда-то в Афганистане, и за то, что вы делаете сейчас. Городская власть, я лично будем поддерживать вас всем, чем сможем. У нас всегда были хорошие дружеские отношения, и они будут продолжаться», - подчеркнул Игорь Терехов.


Источник: Харьковский горсовет
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 7 днів тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 8 днів тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 9 днів тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 12 днів тому
На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов
​Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».
Харьковчанин 14 днів тому
Ігор Терехов: Проблема мінної безпеки залишається актуальною для міста
​Питання очищення території Харківської області від вибухонебезпечних предметів розглянули сьогодні, 10 квітня, на засіданні Регіонального офісу міжна
Харьковчанин 14 днів тому
На перехресті вулиць Раєвської та Миколи Манойла заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня.
Харьковчанин 14 днів тому
Харківський дзюдоїст переміг на етапі кадетського Кубка Європи
Спортивное мероприятие состоялось 6 и 7 апреля в Чехии. Участие в соревнованиях приняли 580 спортсменов до 18 лет. 32 стран.
Харьковчанин 15 днів тому
Харківські фехтувальники перемогли на чемпіонаті України
​Змагання відбулися в Києві з 30 березня по 2 квітня. За підсумками чемпіонату спортсмени Харківської області здобули золоту та срібну медалі.
Харьковчанин 19 днів тому