В Покровске будут строить приют для бездомных животных по харьковскому образцу

-
00:12
186
В Покровске будут строить приют для бездомных животных по харьковскому образцу
Делегация из Покровска (Донецкая область) сегодня, 7 июня, посетила КП «Центр обращения с животными», чтобы перенять опыт для создания аналогичного приюта у себя в городе.

Директор коммунального предприятия Юлия Цыбулька рассказала гостям, что перед тем как приступить к проектированию приюта в Харькове, она посетила такие же учреждения в Берлине, Будапеште и Праге, и от каждого из них было взято самое лучшее. Так в Украине появился первый муниципальный, отвечающий европейским нормам приют для животных.

Представители Покровского городского совета осмотрели ветеринарную клинику, зону пристройства животных, карантинную площадку, территорию для выгула собак, административно-бытовые помещения, склады для оборудования и кормов. Также они интересовались нюансами проектирования приюта - размерами вольеров, оснащением ветеринарной клиники, количеством необходимого персонала и т. п.

«Мы гордимся тем, что именно с нашего предприятия берут пример другие города Украины. Это значит, что приютов для животных в стране станет больше, а бездомных кошек и собак на улицах - меньше. Но самое главное, что у этих животных появится шанс обрести хозяев и новую семью», - отметила Юлия Цыбулька.


Источник: Харьковский горсовет
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 9 днів тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 10 днів тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 10 днів тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 13 днів тому
На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов
​Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».
Харьковчанин 15 днів тому
Ігор Терехов: Проблема мінної безпеки залишається актуальною для міста
​Питання очищення території Харківської області від вибухонебезпечних предметів розглянули сьогодні, 10 квітня, на засіданні Регіонального офісу міжна
Харьковчанин 16 днів тому
На перехресті вулиць Раєвської та Миколи Манойла заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня.
Харьковчанин 16 днів тому
Харківський дзюдоїст переміг на етапі кадетського Кубка Європи
Спортивное мероприятие состоялось 6 и 7 апреля в Чехии. Участие в соревнованиях приняли 580 спортсменов до 18 лет. 32 стран.
Харьковчанин 16 днів тому
Харківські фехтувальники перемогли на чемпіонаті України
​Змагання відбулися в Києві з 30 березня по 2 квітня. За підсумками чемпіонату спортсмени Харківської області здобули золоту та срібну медалі.
Харьковчанин 21 день тому