В чемпионате Украины по тхэквондо среди юниоров приняли участие 236 спортсменов из 18 регионов стран

-
23:20
112
В чемпионате Украины по тхэквондо среди юниоров приняли участие 236 спортсменов из 18 регионов стран

Соревнования, на которых харьковчане завоевали 18 медалей, в том числе 6 золотых, состоялись во Дворце спорта «Локомотив» 21 апреля.

По их итогам сборная Харьковской области завоевала 6 золотых, 5 серебряных и 7 бронзовых медалей.

В общекомандном зачете сборная Харьковской области заняла второе место, немного уступив тхэквондистам Киева. Третье место было за сборной Хмельницкой области.

«Чемпионат Украины среди юниоров подвел итоги серии соревнований по тхэквондо, прошедших в Харькове, которая включала также чемпионаты Украины среди молодежи и кадетов. Напомним, что на этих соревнованиях сборная Харьковской области заняла первое общекомандное место», - сообщают в Управлении по делам молодежи и спорта ОГА.

«Эти три дня в Харькове были настоящим праздником спорта, который подарил массу приятных эмоций, а также открыл новые имена в украинском тхэквондо. Я уверен, что за этими спортсменами - будущее этого вида спорта и новые громкие победы на мировой арене», - отметил президент Федерации тхэквондо ВТФ Украины Лесик Саманджия.


Источник: ХОГА
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 7 днів тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 8 днів тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 8 днів тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 11 днів тому
На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов
​Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».
Харьковчанин 13 днів тому
Ігор Терехов: Проблема мінної безпеки залишається актуальною для міста
​Питання очищення території Харківської області від вибухонебезпечних предметів розглянули сьогодні, 10 квітня, на засіданні Регіонального офісу міжна
Харьковчанин 14 днів тому
На перехресті вулиць Раєвської та Миколи Манойла заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня.
Харьковчанин 14 днів тому
Харківський дзюдоїст переміг на етапі кадетського Кубка Європи
Спортивное мероприятие состоялось 6 и 7 апреля в Чехии. Участие в соревнованиях приняли 580 спортсменов до 18 лет. 32 стран.
Харьковчанин 14 днів тому
Харківські фехтувальники перемогли на чемпіонаті України
​Змагання відбулися в Києві з 30 березня по 2 квітня. За підсумками чемпіонату спортсмени Харківської області здобули золоту та срібну медалі.
Харьковчанин 19 днів тому