В Харьковском районе обсудили развитие первичной медицинской помощи в громаде

-
08:10
137
В Харьковском районе обсудили развитие первичной медицинской помощи в громаде

Адвокационная кампания с участием руководителей медицинских учреждений района и экспертов состоялась 18 февраля в рамках проекта «Эффективная первичная медицина в громаде».

Участие в мероприятии принял советник председателя Харьковской областной государственной администрации Михаил Черняк, председатель Харьковского областного совета Артур Товмасян, координатор Харьковской экспертной группы поддержки медицинской реформы, почетный консул ФРГ в Харькове Татьяна Гавриш и руководители громад Харьковского района.

Во время адвокационной кампании эксперты поделились с участниками мероприятия отечественным и международным опытом того, как громада может повлиять на сохранение здоровья ее жителей, как организовать эффективное управление сетью медицинских учреждений в громадах и как выбрать оптимальные модели организации оказания медицинской помощи.

Справка. Проект «Эффективная первичная медицина в громаде» внедряется в рамках программы ЕС «Поддержка гражданского общества, местных властей и прав человека в Украине» и финансируется за счет Европейского Союза, реализуется в Харьковской области с сентября 2018 года. За это время были проведены десятки профессионально-медицинских тренингов для врачей, ярмарки вакансий, просветительские кампании, для центров первичной помощи приобретено новое медицинское оборудование, проведен ремонт медучреждений.


Источник: ХОГА
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Харкові відновлять низку будинків
​Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 17 квітня, затвердив перелік об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, які пот
Харьковчанин 8 днів тому
У середу в деяких районах Харкова буде відсутнє водопостачання
​Як повідомили в КП «Харківводоканал», з 9:00 до 18:00 17 квітня буде припинене водопостачання в частині будинків у Немишлянському та Слоб
Харьковчанин 9 днів тому
У Харкові відновлюють рух електротранспорту
​Фахівці відновлюють рух тролейбусів і трамваїв у місті Харкові. Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А.
Харьковчанин 9 днів тому
Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 квітня
Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.
Харьковчанин 12 днів тому
На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов
​Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».
Харьковчанин 14 днів тому
Ігор Терехов: Проблема мінної безпеки залишається актуальною для міста
​Питання очищення території Харківської області від вибухонебезпечних предметів розглянули сьогодні, 10 квітня, на засіданні Регіонального офісу міжна
Харьковчанин 15 днів тому
На перехресті вулиць Раєвської та Миколи Манойла заборонений рух транспорту
​Рух транспорту на перехресті вул. Раєвської - вул. Миколи Манойла заборонений до 19 квітня.
Харьковчанин 15 днів тому
Харківський дзюдоїст переміг на етапі кадетського Кубка Європи
Спортивное мероприятие состоялось 6 и 7 апреля в Чехии. Участие в соревнованиях приняли 580 спортсменов до 18 лет. 32 стран.
Харьковчанин 15 днів тому
Харківські фехтувальники перемогли на чемпіонаті України
​Змагання відбулися в Києві з 30 березня по 2 квітня. За підсумками чемпіонату спортсмени Харківської області здобули золоту та срібну медалі.
Харьковчанин 20 днів тому