Харків Мій Дім

У Харкові останніми обстрілами пошкоджено 45 будівель

43 житлові будинки та дві адміністративні будівлі були пошкоджені 22-23 березня внаслідок ворожих атак по місту Харкову.

Як повідомили в Департаменті житлово-комунального господарства, пошкодження будівель зафіксували в Індустріальному, Слобідському та Основʼянському районах. Зокрема, в результаті нічної атаки безпілотниками в Основʼянському районі було пошкоджено 33 багатоквартирних та приватних житлових будинки, а також одна адмінбудівля.

Загалом було вибито понад 400 вікон у квартирах та місцях загального користування. Станом на 14:00 комунальники закрили майже половину віконних контурів. Представники КП «Житлокомсервіс» продовжують обстежувати будівлі на наявність пошкоджень. Працівники КП «Харківблагоустрій» та КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» прибирають уламки та будівельне сміття, фахівці КП «Харківспецбуд» і КП «Харківжитлобуд» закривають вибиті вікна та усувають аварійність пошкоджених покрівель.

Також на місцях влучань безпілотників перебувають працівники Адміністрації Основ’янського району. Вони з'ясовують потреби мешканців пошкоджених приватних будинків, а представники ГО «Проліска» оперативно надають постраждалим гуманітарну допомогу.
16:15